Verticale plantenwand

Duurzaam en zeer betrouwbaar systeem!

Met een verticale tuin van JORA haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis.

De basis is een gepatenteerd substraat kussen met fantastische capillaire eigenschappen voor een optimale vocht huishouding.

Groot vocht vasthoudend vermogen voor betrouwbaar systeem in veeleisende omstandigheden. 

Het systeem waarin de planten zich optimaal kunnen ontwikkelen tot volwassen planten.

plantenwand systeem

Waarom JORA?

Er is steeds minder natuur om ons heen, we zijn de natuur een beetje kwijtgeraakt en daarmee wordt onze leefomgeving ongezonder.

Groene plantenwand

JORA Green Walls heeft zich tot doel gesteld om binnen de bestaande structuren de natuur terug te brengen. JORA heeft de oplossing gevonden in de verticale tuin en heeft een modulaire groene plantenwand systeem ontwikkeld waarin de individuele plant uitstekend kan wortelen en groeien. De planten groeien in een natuurlijke voedingsbodem en worden individueel bewatert en gevoed. De plant ervaart hierdoor minder stress, waardoor de planten zich goed kunnen ontwikkelen. Hierdoor heeft een groene plantenwand van JORA Green Walls een veel langere levensduur.

"Met de hulp van JORA Green Walls hebben we nu een inspirerende en unieke plek gecreëerd"

Als natuurorganisatie weten we als geen ander wat de gunstige effecten zijn van natuur en groen op het welzijn van mensen. Planten verbeteren de luchtkwaliteit, leerprestaties en de waardering van een binnenruimte. Dat wij bij onze eigen vergader- en groepslocatie ‘De Veldhoeve’ in Orvelte de natuur naar binnen wilden halen, was dus heel logisch. Maar daarvoor hadden we nog wel de juiste partner nodig. Met de hulp van JORA Green Walls hebben we nu een inspirerende en unieke plek gecreëerd om een training te volgen of samen te vergaderen. Iedereen die de ruimte tot nu toe heeft ervaren, komt vol enthousiasme weer naar buiten. We hopen dat steeds meer mensen inzien wat de voordelen zijn van een groene binnenruimte en wij zullen ze HALBE dan zeker aanbevelen.

Jan Ebbinge, facilitair manager IVN de Veldhoeve, Orvelte
 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord