wall plants outdoor

Achtergrond

JORA Green Walls is ontstaan door bundeling van vakmanschap.

Een ontwerpende hovenier met 25 jaar ervaring en een engineer met 30 jaar ervaring hebben de handen ineen geslagen. Hun gebundelde kennis en ervaring heeft een systeem opgeleverd waarin de plant zich goed kan ontwikkelen. Het plantenwandsysteem van JORA Green Walls is daarmee ondersteunend aan de plant.

Vanwege het unieke karakter van dit systeem is patent verleend op de uitvinding en het model. JORA Green Walls loopt daarmee echter niet te koop, want het gaat niet om het systeem. Het gaat om de plant.
Is de plant gezond? Dan is dit ook goed voor de mens.

Het meest betrouwbare systeem met natuurlijke voedingsbodem waarin de plant zich tuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen!

Het systeem achter de JORA greenwall

Het JORA systeem

JORA Green Walls heeft in de ontwikkeling van het systeem het welzijn van de plant voorop gezet. Want als de plant gezond is, dan is dat ook gezond voor de mens.

JORA Green Walls is een modulair systeem. In losse modules bevindt zich het grondgebonden substraat. De plant groeit op deze manier in een natuurlijke voedingsbodem dat meststoffen goed kan bufferen. De plant wordt individueel bewatert en gevoed, hierdoor ervaart de plant minder stress en kan zij droogte en vorst goed opvangen. Het voordeel is dat de planten zich op deze manier goed kunnen ontwikkelen, de verticale tuin heeft hierdoor een langere levensduur.

Het systeem van JORA Green Walls is uniek en daarom is patent aangevraagd.

Meer info over het JORA systeem vindt u hier!


Voordelen van HALBE

De voordelen van JORA

 • Natuurlijke voedingsbodem.
 • Groot vocht vasthoudend vermogen.
 • Goede capillaire werking; water wordt evenredig verdeeld zodat elke plant voldoende water ter beschikking heeft.
 • Luchtige structuur zodat er voldoende zuurstof beschikbaar is voor de planten en de planten makkelijk en snel wortelen.
 • De juiste hoeveelheid beschikbare voedingstoffen.
 • Eenvoudig systeem, snelle montage.
 • Direct te plaatsen nadat de modules zijn beplant. Dankzij het unieke beplantingssysteem is voorgroeien bij JORA Green Walls niet nodig.
 • Geïntegreerde irrigatie.
 • Weinig onderhoud.
 • Gemakkelijk te demonteren en te herplaatsen.
 • Duurzaam; met JORA Green Walls en regelmatig onderhoud heeft u een plantenwand dat tientallen jaren mee gaat. Daarnaast kunnen planten en substraat, bij vervanging, bij het GFT en de cassettes kunnen worden hergebruikt.
planting a living wall

Het doel van JORA Green Walls

Door toenemende verstedelijking raken we de natuur steeds meer kwijt en wordt de leefomgeving ongezonder.
Wij geloven dat de natuur onmisbaar is voor de mens.
JORA Green Walls wil bijdragen aan een betere en gezondere leefomgeving en een oplossing bieden bij natuur inclusief ontwerpen.

Meer info? Vraag onze brochure aan!


Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord