Groene gevel aanleggen?

JORA Green Walls heeft een uniek modulair plantenwand systeem ontwikkeld. Inzetbaar op meerdere plekken. Til uw interieurproject naar een hoger niveau met onze stijlvolle plantenwand. Of verbeter de productiviteit van uw werknemers.
Lees snel verder!

 

Bronze Leaf Eilo Award 2021

2021 was een 'vruchtbaar' jaar voor JORA Green Walls

  • In het voorjaar heeft ons unieke verticale tuin systeem octrooi bescherming gekregen; Patented Invention & Design.
  • In het najaar heeft de JORA Inside bij IVN De Veldhoeve in Orvelte de 'Bronze Leaf Eilo Award 2021' verworven. 

We zijn enorm blij met deze erkenningen. Met JORA Green Walls haalt u gegarandeerd natuur met hoge kwaliteit in huis!

natuurinclusief ontwerpen

Architecten

Of het nu gaat om het buiten- of binnenklimaat, planten nemen een belangrijke plaats in bij oplossingen op het gebied van duurzaamheid en natuur inclusief ontwerpen. Een groene gevel biedt talloze voordelen. Zo zijn er sterke aanwijzingen dat planten bijdragen aan een healing environment, daarnaast werken planten positief uit op het algeheel welbevinden. Het weelderige groen van een plantenwand is fantastisch te combineren met moderne architectuur.

groen interieurproject

Interieurarchitecten

Een interieurproject een boost geven of de akoestiek of luchtkwaliteit op een kantoor verbeteren? Kies dan voor een uniek interieur design met een modulair plantenwand systeem van JORA Green Walls. 


uniek tuinontwerp

Hoveniers

Met een verticale tuin van JORA Green Walls creëert u een opvallende blikvanger in uw tuinontwerp. De groene gevel heeft een unieke uitstraling en zorgt voor een fantastische sfeer. Een groene muur draagt bij aan een gezonder ecosysteem, zij biedt een ideale plek voor vele nuttige insecten.

klimaatadaptatie

Overheid

Overheden zien zich steeds meer gesteld voor de uitdagingen rondom klimaatadaptatie. De hittestress in steden neemt toe. Groen blijkt essentieel bij de inrichting van een gezondere leefomgeving. De beplanting van een groene gevel draagt bij aan een gezonder en duurzamer klimaat en geeft verkoeling in de stad. Een JORA draagt ook bij aan het ecosysteem. Het is een ideale plek voor nuttige insecten en ook vlinders komen er veelvuldig op af. De beplanting van de JORA zorgt voor verkoeling in het stedelijke gebied en het fungeert als fijnstoffilter.


groene plantenwand

Particulier

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw interieur of uw tuin? Wilt u bijdragen aan een gezond ecosysteem of wilt de luchtkwaliteit verbeteren? Een groene plantenwand heeft talloze voordelen, maar is vooral bijzonder mooi om te zien!

Geïnspireerd?

Wij geven graag een demo van onze modulaire plantenwand op locatie.
Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact op!

Neem contact op

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord