Kantoor

Een groene wand in een kantoorruimte zuivert de lucht en zorgt voor een gezond binnenklimaat. De JORA is in principe overal toe te passen en net als in deze ruimte ook ‘stand-alone’ te plaatsen door de wand te voorzien van eigen waterreservoir, waarbij overtollig water wordt hergebruikt.

Meer informatie

Plantenwand kantoor

Een plantenwand binnen draagt bij aan een beter binnenklimaat, creëert een aangename omgeving en vermindert stress. Bovenal is een verticale plantenwand bijzonder mooi om te zien!

Meer informatie

IVN Orvelte

Een verticale tuin van JORA bij IVN De Veldhoeve te Orvelte in een nieuwe trainings- en vergaderruimte. De wand is in 1,5 halve dag geplaatst. De Veldhoeve is dé locatie voor #natuurlijk vergaderen, trainen en feesten.
Met een JORA haal je de natuur naar binnen!

Meer informatie

Lunchroom

De lucht zuiveren, akoestiek verbeteren, creativiteit verhogen en meteen een fantastische sfeer creeren. Met een JORA in uw lunchroom realiseert u dit in een keer!

Meer informatie

Restaurant

Een JORA in uw restaurant geeft een aangename sfeer. De planten zuiveren de lucht en verbeteren de akoestiek. Bovenal is de verticale tuin bijzonder mooi om te zien!

Meer informatie

Badkamer

Met een JORA creëert u een sfeervolle badkamer en haalt u de natuur naar binnen.

Meer informatie

Restaurant Amsterdam

Met een JORA haalt u in een verstedelijkt gebied buiten naar binnen. Een verticale tuin versterkt de uitstraling van uw merk, het draagt bij aan een goede luchtvochtigheid en verbetert de akoestiek.

Meer informatie

Plantenwand buiten

Ook - of misschien wel 'juist'- wanneer u een kleine oppervlakte heeft kunt u met een JORA een heerlijke tuin of binnenplaats creëren.

Meer informatie

Plantenmuur tuin

Voor het bekleden van een gevel is de JORA uitermate geschikt. De beplanting draagt bij aan een gezonder en duurzamer klimaat en geeft verkoeling. Het weelderige groen is fantastisch te combineren met moderne architectuur. Strakke vormen geven een mooi contrast met de weelderige beplanting en komen daardoor goed tot hun recht.

Meer informatie

Het doel van JORA Green Walls?

Door toenemende verstedelijking raken we de natuur steeds meer kwijt en wordt de leefomgeving ongezonder. Wij geloven dat de natuur onmisbaar is voor de mens.
JORA Green Walls wil bijdragen aan een betere en gezondere leefomgeving en een oplossing bieden bij natuur inclusief ontwerpen. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord