verticale plantenwand binnen

Plantenwand binnen

Groen is zeer bepalend voor de sfeer in een ruimte. Met een verticale plantenwand van JORA Green Walls haalt u het groen naar binnen. Een groene plantenwand in een ruimte heeft vele voordelen. Zo zuiveren de planten de lucht en zorgen ze voor extra zuurstof. Door het toepassen van groen in een ruimte ontstaat er een gezond klimaat waarin mensen zich thuis voelen. JORA is toe te passen in de werkomgeving waar het bijdraagt aan een hogere productie, minder verzuim en meer creativiteit. JORA is eveneens geschikt als toepassing in huis, waar het een aangenaam klimaat creëert en een extra dimensie geeft aan het woongenot. JORA is de perfecte oplossing voor het creëren van een verticale plantenwand. Uw beplanting zal zich snel ontwikkelen en uw interieur verrijken.

Haal buiten naar binnen met een groene plantenwand van HALBE

Vraag een brochure aan

verticale plantenwand binnen

Plantenwand binnen

  • Een plantenwand van JORA zuivert de lucht,
  • JORA Green Walls draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in het interieur,
  • Een groene plantenwand in uw ruimte verbetert de akoestiek,
  • De beplanting in de groene wand creëert een aangename omgeving en vermindert stress,
  • De toepassing van een verticale plantenwand verhoogt de productiviteit en creativiteit,
  • Het draagt bij aan een healing environment. Er is sterk bewijs dat natuur en de frisse lucht bijdraagt aan het welzijn van patiënten, familie en werknemers in de zorg,
  • Voldoende groen in het interieur zorgt voor een gezond klimaat en draagt bij aan het voorkomen van het sick building syndroom,
  • Een verticale plantenwand in uw bedrijfspand versterkt de duurzame uitstraling van uw bedrijf,
  • Last but not least; een groene plantenwand is gewoon enorm mooi om te zien!

"Met de hulp van JORA Green Walls hebben we nu een inspirerende en unieke plek gecreëerd"

Als natuurorganisatie weten we als geen ander wat de gunstige effecten zijn van natuur en groen op het welzijn van mensen. Planten verbeteren de luchtkwaliteit, leerprestaties en de waardering van een binnenruimte. Dat wij bij onze eigen vergader- en groepslocatie ‘De Veldhoeve’ in Orvelte de natuur naar binnen wilden halen, was dus heel logisch. Maar daarvoor hadden we nog wel de juiste partner nodig. Met de hulp van JORA Green Walls hebben we nu een inspirerende en unieke plek gecreëerd om een training te volgen of samen te vergaderen. Iedereen die de ruimte tot nu toe heeft ervaren, komt vol enthousiasme weer naar buiten. We hopen dat steeds meer mensen inzien wat de voordelen zijn van een groene binnenruimte en wij zullen ze HALBE dan zeker aanbevelen.

Jan Ebbinge, facilitair manager IVN de Veldhoeve, Orvelte
 

verticale tuin

Waarom JORA Green Walls?

JORA Green Walls is gespecialiseerd in verticale tuinen. Met een JORA haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis.
Wilt u de mensen achter JORA Green Walls ontmoeten? Maak dan een afspraak via onderstaande opties. We komen graag bij u langs om over uw wensen en ons vak te praten!

Neem contact op

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord