verticale plantenwand binnen

Plantenwand binnen

Groen is zeer bepalend voor de sfeer in een ruimte. Met een verticale plantenwand van JORA Green Walls haalt u het groen naar binnen. Een groene plantenwand in een ruimte heeft vele voordelen. Zo zuiveren de planten de lucht en zorgen ze voor extra zuurstof. Door het toepassen van groen in een ruimte ontstaat er een gezond klimaat waarin mensen zich thuis voelen. JORA is toe te passen in de werkomgeving waar het bijdraagt aan een hogere productie, minder verzuim en meer creativiteit. JORA is eveneens geschikt als toepassing in huis, waar het een aangenaam klimaat creëert en een extra dimensie geeft aan het woongenot. JORA is de perfecte oplossing voor het creëren van een verticale plantenwand. Uw beplanting zal zich snel ontwikkelen en uw interieur verrijken.

Haal buiten naar binnen met een groene plantenwand van HALBE

Vraag een brochure aan

verticale plantenwand binnen

Plantenwand binnen

  • Een plantenwand van JORA zuivert de lucht,
  • JORA Green Walls draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in het interieur,
  • Een groene plantenwand in uw ruimte verbetert de akoestiek,
  • De beplanting in de groene wand creëert een aangename omgeving en vermindert stress,
  • De toepassing van een verticale plantenwand verhoogt de productiviteit en creativiteit,
  • Het draagt bij aan een healing environment. Er is sterk bewijs dat natuur en de frisse lucht bijdraagt aan het welzijn van patiënten, familie en werknemers in de zorg,
  • Voldoende groen in het interieur zorgt voor een gezond klimaat en draagt bij aan het voorkomen van het sick building syndroom,
  • Een verticale plantenwand in uw bedrijfspand versterkt de duurzame uitstraling van uw bedrijf,
  • Last but not least; een groene plantenwand is gewoon enorm mooi om te zien!

"Met een HALBE halen we buiten naar binnen."

Een groene plantenwand, ik had ze gezien en erover gelezen, maar dacht dat het voor de particulier niet zou zijn weggelegd; te duur, te ingrijpende voorzieningen. Maar, omdat het idee me niet losliet ben ik me erin gaan verdiepen en kwam ik uit bij JORA Green Walls.

Al snel bleken mijn vooronderstellingen ongegrond. Er is juist veel mogelijk voor een eerlijk budget. De HALBE in onze woonkamer wordt inmiddels op afstand bewaterd en gemonitord en groeit en bloeit.

Mijn droom was om het gevoel van buiten naar binnen te halen. En met een groene wand in je woonkamer, bereik je dat effect. Het is net een soort binnentuin, maar dan verticaal.

De wand doet alles waar ik op hoopte. Het reduceert het geluid (we hebben een gietvloer en gestucte muren dus geluid kwam altijd terug), het verstilt en geeft rust, de lucht is fris en het heeft een 'wooowh effect'. Met de juiste verlichting trek je de hele wand als een oase je kamer in.

Inmiddels hebben we de JORA Green Wall flink uitgebreid. De schutting buiten is vervangen door een HALBE, daar halen we onze kruiden uit. En op zolder zijn alle schotten vervangen door een groene wand en slapen we rondom in het groen. Heerlijk.

Wij zijn fan!

MH

verticale tuin

Waarom JORA Green Walls?

JORA Green Walls is gespecialiseerd in verticale tuinen. Met een JORA haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis.
Wilt u de mensen achter JORA Green Walls ontmoeten? Maak dan een afspraak via onderstaande opties. We komen graag bij u langs om over uw wensen en ons vak te praten!

Neem contact op

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord